ST-läkare i allmänmedicin

Vårdcentralerna Bra Liv

Vi söker framtidens läkare! Brinner du för primärvård och allmänmedicin? Drömmer du om att få arbeta brett med hälso-och sjukvård i en verksamhet som arbetar med ständiga förbättringar, kompetensutveckling och med framtiden i fokus? Sök då tjänst som ST-läkare hos oss!

Vårdcentralerna Bra Liv är alltid intresserade och positiva till möten med nya medarbetare! Vi visar dig gärna runt på några av våra Vårdcentraler för att du själv ska få en känsla av var du tror att du trivs bäst.

Vi söker

Dig som har svensk läkarlegitimation. Dina språkkunskaper bör ligga på C1 nivå.

Vi erbjuder dig

Som ST-läkare inom Vårdcentralerna Bra Liv kommer du att skapa ett nätverk och känna samhörighet såväl med din vårdcentral som med ST-läkargruppen, som träffas en dag/månad i seminarieform. Som stöd i din utbildning finns erfarna allmänspecialister som handledare och studierektorer. Tillsammans med verksamhetschef gör ni ett personligt ST-kontrakt som beskriver just din väg till specialist inom allmänmedicin.

En halvdag per vecka är avsatt för egna studier och reflektion-utöver den tid som krävs för ordinarie patientadministration.

Inom Vårdcentralerna Bra Liv ges du möjlighet till kompetensutveckling genom gemensamma kompetenshöjande aktiviteter såsom årliga FAKTA-dagar (medicinska guidelines http://plus.rjl.se/fakta ), mötesarena Bra Liv och andra aktiviteter inplanerade i din individuella kompetensutvecklingsplan.

Samverkan med Regionens forskning och utvecklingsenheter ger stora möjligheter till att utvecklas även inom forskning och ledarskap. På FOU-enheten finns disputerade allmänmedicinare som gärna stöttar dig i arbetet med projektarbete och om du önskar finns även möjlighet till forskning under din ST-tjänstgöring.

Så här gör du om du är intresserad

Ring eller maila oss så talar vi mer om dina önskemål!

Läkarstrateg: Mats Osbeck mats.osbeck@rjl.se tfn 0706202671

HR-konsult: Sarka Fernström sarka.fernstrom@rjl.se tfn 0705882609

Facklig företrädare för läkarförbundet Axel Petersson, tel. 036-32 39 31.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare i allmänmedicin Tillbaka till lediga jobb