Kurator

Eksjö vårdcentral

Är du sugen på nästa utmaning och chans att växa i din yrkesroll? Vi söker sig som vill utvecklas och utmanas tillsammans med oss och bli en del av vårt nya rehabteam!

Vi söker

Kurator för tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Ett stimulerande, och utvecklande och omväxlande arbete med både självständighet och teamarbete
  • Regelbunden ärendehandledning i grupp
  • Personlig kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Du bedömer, utreder och behandlar vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa enligt riktlinjer för regionens psykosociala arbete i primärvård. Du får ett individuellt ansvar för att göra korrekta bedömningar och behandlingsinsatser, men du arbetar också tillsammans med det psykosociala teamet. Du samarbetar med vårdcentralens övriga personal samt externa kontakter som exempelvis skolor, socialtjänst, migrationsverk, arbetsförmedling, försäkringskassa med flera.

Hos oss eftersträvas tidig intervention och hög tillgänglighet vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Arbetsuppgifterna kommer att förändras i takt med att primärvårdens uppdrag förändras och utvecklas. Det kommer därför att finnas utrymme till att arbeta med gruppverksamhet, och KBT- behandling online. Vi är i startgroparna för att skapa ett nytt rehabteam där du kommer att ha en viktig roll!

För att du ska trivas hos oss

Du bör vara utbildad socionom eller motsvarande för att trivas i rollen. En vidareutbildning i psykoterapi steg 1 med KBT-inriktning är meriterande.

För oss är våra medarbetares engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som ser möjligheter och utmaningar i att arbeta hos oss. Eftersom vår verksamhet bygger på möten med människor så är ett professionellt bemötande i alla lägen viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Hos oss är samverkan viktigt för att ge sammanhang och god vård till våra patienter. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marie Bäckström Andersson, tfn 010-24 359 30 alternativt 076 -112 40 63. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt 036-32 44 64. Sista ansökningsdag är den 5:e november. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb