Psykolog

Eksjö Vårdcentral

Är du sugen på nästa utmaning och chans att växa i din yrkesroll? Vi söker sig som vill utvecklas och utmanas tillsammans med oss och bli en del av vårt nya rehabteam!

Vi söker

Dig som är legitimerad psykolog för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

Ett varierat, omväxlande och spännande arbete nära dina patienter. Samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen Du erbjuds även regelbunden handledning och möjlighet till kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att behandla patienter med psykosocial problematik där du kommer bedöma, utreda och behandla lättare till medelsvår psykisk ohälsa. Vårt mål är tidiga insatser och hög tillgänglighet. I din roll kommer du ingå i vårt psykosociala team tillsammans med kuratorer och du kommer även ha ett nära samarbete med andra professioner på vårdcentralen. Vi är i startgroparna för att skapa ett nytt rehabteam där du kommer att ha en viktig roll!

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är lugn, trygg och lyhörd och som stimuleras av att arbeta med komplexa frågor och som har ett genuint intresse av att hjälpa och stötta andra och hitta lösningar. Du som söker har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och fokuserad, strukturerad och drivande, samtidigt som du gärna tar initiativ och antar utmaningar. Du är även mån om ett gott samarbete med kollegor och ledning. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Hos oss är samverkan viktigt för att ge sammanhang och god vård till våra patienter. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marie Bäckström Andersson, tfn 010-24 359 30 alternativt 076 -112 40 63. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt 036-32 44 64.

Sista ansökningsdag är den 5:e november. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb