Undersköterska

Öron-, näs-, halsmottagningen Länssjukhuset Ryhov

Öron-, näs- och halskliniken är sedan 1,5 år tillbaka en länsklinik, vilket innebär att vi bedriver verksamhet på tre sjukhus i länet. Vi har planerad verksamhet med tidsbeställd mottagning, operationer, konsultverksamhet och sömnapnémottagning. På länssjukhuset Ryhov finns vår akuta verksamhet och våra slutenvårdsplatser. Audionommottagningen är en del av vår klinik och arbetar med diagnostik, rehabilitering och utprovning av hörapparater och tekniska hjälpmedel. Vi arbetar tillsammans med övriga öron-, näs- och halsmottagningar inom länskliniken. Vår målsättning är att erbjuda specialistvård med god kvalitet och tillgänglighet.

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med intresse för öron-, näs- och halssjukvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi vill verka för ett gott arbetsklimat där vi ser allas delaktighet som viktig. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap, där vi värdesätter varandras kunskaper.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på våra mottagningar får du främst arbeta med att assistera läkare på mottagningen samt kallning av patienter. Alla våra undersköterskor har även egna specifika ansvarsområden och arbetsuppgifter inom ramen för detta. Hos oss får du ett omväxlande arbete med såväl akut omhändertagande av patienter som med planerat mottagningsarbete. Då vi är en länsklinik innebär tjänsten arbete på alla våra mottagningar med basplacering i Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med arbetet på vår mottagning är du utbildad undersköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna erfarenhet från mottagningsverksamhet. Har du erfarenhet av journalsystemet Cosmic ser vi det som ett plus. Som person har du lätt för att samarbeta och förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, trivs med varierande arbetsuppgifter och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Hos oss blir du en del av ett team, samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Karolina Adam, 010-24 25132 eller vårdenhetschef Lotta Hägneryd, telefon 010- 24 35883. Facklig representant för Kommunal är Kerstin Arvidsson, telefon 010-242 17 15. Vill du vara med? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2017-10-23. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb