Utvecklingsledare inriktning digitala tjänster

Qulturum

Vi söker

En utvecklingsledare med inriktning digitala tjänster. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Vi söker dig som har god förmåga att se hur människor använder teknik och hur den påverkar oss. Din ambition är att tillgodose hur vi kan utforma gränssnittet – människa och teknik.

Du kommer att:

  • Utforma och utveckla Region Jönköpings läns plattform för digitalt lärande
  • Sprida kunskap om och skapa en förståelse för möjligheter och fördelar med digitalt lärande inom Region Jönköpings län
  • Analysera behov och implementera lösningar för digitalt lärande i Region Jönköping läns verksamheter
  • Utbilda och stödja arbetsprocesser i digitalt format
  • Förvalta system och hantera de uppgifter som tillkommer denna roll.

För att du ska trivas hos oss

Du har en akademisk examen från universitet eller högskola företrädesvis inom interaktionsdesign eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt.

Du har förmågan att klara av både kreativ designprocess och strukturerat projektarbete. Du har bra leveranskapacitet och följer upp utfört arbete som en del i en strävan med kontinuerlig förbättring och reflektion. Som person är du kreativ, strukturerad och noggrann med känsla för detaljer. Du har en god pedagogisk förmåga och kan kommunicera komplexitet på ett enkelt och tydligt sätt för många målgrupper.

Om du ska trivas hos oss;

  • behöver du vara drivande och vilja göra nytta för invånare, patienter och medarbetare.
  • behöver du kunna lyfta blicken, se helheten och tänka långsiktigt.
  • behöver du vara en nätverkande person, som har stort intresse av att förstå våra målgruppers olika behov och önskemål. Du har god förmåga att samarbeta och bygga relationer med kollegor i olika roller och ansvarsområden.
  • gillar du att vara engagerad i flera projekt samtidigt. Du är självgående, ansvarstagande och har förmåga att själv prioritera. Du är lyhörd, tydlig och öppen för varierande arbetsuppgifter.
  • är du engagerad, resultatorienterad och initiativrik.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Meriterande är också om du har erfarenhet av att jobba i offentlig verksamhet och med kommunikativt ledarskap, samt med förändringskommunikation och förändringsprojekt.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 5 november. Välkommen med din ansökan. Har du frågor kan du kontakta Göran Henriks, tfn. 010-242 5095 eller Eva Werner, tfn 010-242 1264. Fackliga frågor Vision, Carina Einarsson Jonsson tfn. 036-326588. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Utvecklingsledare inriktning digitala tjänster Tillbaka till lediga jobb