Utvecklingsorienterad Projektekonom med helhetsyn

Område ekonomi

Vi befinner oss i en spännande och omvälvande utvecklingsfas där ett väl utvecklat ekonomistöd är en viktig förutsättning för att kunna stödja verksamheten att nå sina mål.

Vi söker

Vi söker nu en projektekonom med ett stort intresse för att utveckla och förbättra ekonomiprocesser. Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå och yrkeserfarenhet inom området, samt erfarenhet från redovisning av EU-projekt.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Spännande och utvecklande arbetsuppgifter på flera nivåer. Dels inom en operativ projektorganisation och samtidigt i regionens övergripande hantering av projekt. Du får en viktig och stimulerande roll inom båda.

Det här får du arbeta med

Du kommer att ha två olika roller i ditt arbete, din tillhörighet kommer vara på område ekonomi i Jönköping. Den ena delen består av att utveckla projektredovisningen inom Region Jönköpings län. I ett första skede blir uppgiften att förbättra processerna vid ansökningar och redovisning kring våra EU-projekt. Du kommer att utveckla verktyg som stödjer detta, för att sedan gå vidare till andra typer av projektredovisning.

I den andra rollen som projektekonom för Energikontor Norra Småland, jobbar du med planering och uppföljning av projektansökningar, projektredovisningar, verksamhetsplanering och budgetar m.m. Det är en fördel om du inte räds att grotta i statsstödsregler.

För att du ska trivas hos oss

Har du vana från affärssystem och vi utgår ifrån att Excel är ditt dagliga arbetsverktyg. Du kommer att ha stort eget ansvar vilket ställer krav på självständighet och förmåga att planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt i dialog med verksamheterna. Intresse för att utveckla och förbättra arbetssätt och stödsystem är en viktig förutsättning för att lyckas i rollen. Samarbete och samverkan är nyckelord för framgång både inom teamen och med våra samarbetspartners. Vi strävar efter att hålla servicenivå både internt och externt. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitet och lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Då vi arbetar i en stor organisation med komplex systemvärld är det viktigt att du har förmåga och intresse av att arbeta både på detaljnivå samt ha en helhetssyn.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sif Holmström redovisningschef, tfn 0725-583585 eller Carlos Pettersson enhetschef för Energikontor Norra Småland, tfn 0705-54 58 41 eller Facklig företrädare för Jusek är Kenth Grahn, tfn 036-32 11 83 och för Vision Urban Nilsson, tfn 0371-58 46 23. Sista ansökningsdag är den 21 november. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Utvecklingsorienterad Projektekonom med helhetsyn Tillbaka till lediga jobb