Administrativ enhetschef

Psykiatriska kliniken, Värnamo sjukhus

Har du ett genuint intresse för utvecklingsarbete och ledarskap?

Vi söker

Vi söker en administrativ enhetschef med förmåga att arbeta långsiktigt, strategiskt och utifrån ett helhetsperspektiv till psykiatriska kliniken vid Värnamo sjukhus. Du är utbildad vårdadministratör eller har en annan administrativ utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Att du har erfarenhet från administrativa uppgifter inom hälso- och sjukvård är viktigt. Vi ser gärna att du har ledarskapserfarenhet.

Vi erbjuder dig

Du ingår i klinikledningen och har tillsammans med övriga enhetschefer, verksamhetschef och verksamhetsutvecklare ett medansvar för utvecklingen av hela klinikens verksamhet. Du är också ansvarig för utveckling av klinikens administrativa rutiner inklusive vårddokumentation. Du samverkar även med administrativa enhetschefer inom verksamhetsområde psykiatri, rehabilitering och diagnostik. Vi ger dig möjligheter att utvecklas och får den kompetensutveckling du behöver. Heltidsanställning, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som administrativ enhetschef leder, fördelar, följer upp och utvecklar du arbetet inom den vårdadministrativa enheten. Du är också verksamhetschefens administrativa stöd. Du är chef för enhetens vårdadministratörer där du har ansvar för personal-, ekonomi- och arbetsmiljöfrågor och genomför medarbetar-, löne- samt kompetensutvecklingssamtal.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg, stabil och samarbetar lätt med andra, din känsla för service är hög. Du har god planerings- och organisationsförmåga med hög känsla för kvalitet, kommunikation, språk och medicinsk dokumentation. Du jobbar för delaktighet och har förmåga att leda och inspirera dina medarbetare till att arbeta effektivt mot verksamhetens mål. Du arbetar självständigt med att planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

I klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård”. Varje del av vårt arbete syftar till att förbättra den psykiska hälsan, ge en god upplevelse av vården och samtidigt vara kostnadseffektiva. En förutsättning för detta är en hållbar och god arbetsmiljö, engagerade medarbetare och att ha trevligt och roligt tillsammans.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om arbetet är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef David Rydin, tfn 010-24 49 742. Facklig företrädare för Vision är Cecilia Nilsson tfn 010-244 97 36. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 21 nov, urval kan komma att ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag eller andra annonsförsäljare.

Sök jobbet som Administrativ enhetschef Tillbaka till lediga jobb