Sjuksköterska

Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län

Är du sjuksköterska eller slutför du din sjuksköterskeutbildning under våren 2018 och vill arbeta i ett utmanande och spännande jobb?

Då erbjuder vi dig att arbeta hos oss i ambulanssjukvården! En driven och kreativ organisation där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till något av de tre ambulansområdena Jönköping, Höglandet eller Värnamo.

Meriterande är erfarenhet av akutsjukvård och/eller vidareutbildning inom ambulanssjukvård eller anestesi. B-körkort är ett krav. Du har god körvana samt bra kondition och fysisk arbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dessa ambulansområden finns i Region Jönköpings län:

  • Jönköping har stationer i Jönköping och Habo.
  • Höglandet har stationer i Eksjö, Nässjö, Tranås, Vetlanda och Sävsjö.
  • Värnamo har stationer i Värnamo, Gislaved och Vaggeryd.

Tester inför semestervikariaten anordnas varje år, där sökande bjuds in till gemensamma tester och intervju. Testerna sker vid flera tillfällen. Testdagarna i första omgången är en heldag den 16 januari respektive 27 februari 2018, vilket som passar dig bäst. Uttagningen består av lyft- och körprov samt intervju. Efter avklarad test sker ett urval till introduktionsutbildningen.

Introduktionsutbildningen genomförs under våren 2018. För att bli erbjuden ett semestervikariat till och med den 31 augusti 2018 krävs att introduktionsutbildningen genomförs med godkänt resultat. Vi försöker i möjligaste mån tillgodose önskemål om tjänstgöringsort.

För att du ska trivas hos oss

Ingen dag är lik den andra och arbetet innebär till stor del frihet under ansvar. Även om det är kort vårdtid i ambulansen kan du fokusera helt och hållet på patienten och göra det som behövs.

Du har en god social förmåga, visar yrkesskicklighet och tycker om att arbeta i team. Du ska också ha ett stort intresse för att arbeta med människor.

Detta värderar vi högt

Mötet med patienten är det viktigaste för oss. Detta korta möte ställer stora krav på våra medarbetare att ha en stor social kompetens och god empatisk förmåga. Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill du veta mer, kontakta gärna: Områdeschef Värnamo: Helena Östblom, 010-244 73 99 Områdeschef Höglandet: Mats Kraft, 0381-352 69 Områdeschef Jönköping: Rickard Joneman, 010-242 28 05

Vårdförbundet Värnamo: Anette Hilltorp, 010-244 29 81 Vårdförbundet Höglandet: Raimo Kiviniemi, 0383-46 77 40 Vårdförbundet Jönköping: Lena Esping, 010-242 28 02

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb