Kurator

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken satsar mot framtiden! Vill du vara med och forma verksamheten?

Vi söker

Vi söker dig som har socionomexamen, gärna med erfarenhet från arbete inom barnpsykiatri och/eller barnhabilitering, vuxenpsykiatri eller inom socialtjänstens barn- och ungdomsenheter. Psykoterapeutisk vidareutbildning är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande och komplexa arbetsuppgifter. Vi erbjuder även extern metodhandledning, samt goda möjligheter till utveckling och utbildning. Våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Det här får du arbeta med

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med psykisk ohälsa upp till och med 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut slutenvård och anorexivård.

Arbetsuppgifterna innefattar att medverka i barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete och utföra utrednings- och behandlingsarbete med barn ungdomar och deras familjer. Kuratorn ansvarar för den psykosociala kompetensen. Arbetet bedrivs i team som förutom kurator består av läkare, psykolog, sjuksköterska och arbetsterapeut. I arbetet ingår också konsultation och samverkan med andra vårdgivare och verksamheter.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du ser helheten och förstår din roll, är empatisk och har förmåga att behålla lugnet i stressade situationer. Du är en problemlösare som analyserar och löser komplexa problem. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom samarbetsförmåga, stabilitet och flexibilitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Annika Åberg Blomqvist , tfn 010-242 31 09 eller verksamhetschef Nina Martinsson, tfn 010-242 31 14. Facklig företrädare för SACO är Hanna Frank, tfn 010-242 31 29.

Sista ansökningsdag är den 30/11. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb