Administrativ enhetschef

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Administrativ enhetschef för anställning heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, med goda IT-kunskaper och är van att arbeta i Cosmic. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap.

Det här får du arbeta med

Som enhetschef kommer du att ha personalansvar för klinikens vårdadministratörer. Det är din uppgift att leda, utveckla och följa upp den administrativa enhetens verksamhet. Du är direkt underställd verksamhetschefen och i ledningsgruppen bidrar du till effektiv ledning och styrning av kliniken. Du är också en av klinikens IT-kontaktpersoner med ansvar för intranätet. I tjänsten ingår även administrativt stöd till verksamhetschefen, viss läkaradministration, viss journalskrivning och samordning av provsvarshantering.

För att du ska trivas hos oss

Som enhetschef behöver du ha god förmåga att arbeta tillsammans med andra människor, skapa engagemang, låta medarbetarna ta ansvar och vara delaktiga och se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du behöver också ha god förmåga att organisera och planera arbetet så arbetsgruppen klarar variationer i vardagen.Du är öppen för nya arbetssätt och tycker att förbättringsarbete är en naturlig del av det dagliga arbetet. Det krävs förmåga att kunna lyssna,kommunicera med andra och vara serviceinriktad.

Detta värderar vi högt

Verksamhetens mål är att erbjuda kvinnan och hennes partner bästa möjliga omhändertagande vid graviditet, förlossning och gynekologisk sjukdom samt främja sexuell hälsa. Den vårdadministrativa enhetens huvudfunktion är att ge verksamhetsövergripande stöd för att nå klinikens mål. Du ska skapa engagemang för att med gemensamma krafter nå målet att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du vet mer kan du kontakta verksamhetschef Maria Engman telefonnummer 010-243 57 15 eller adm.enhetschef Annika Ström telefonnummer 010-243 57 27. Facklig företrädare för Vision är Marie Svensson telefonnummer 010-243 58 61 Sista ansökningsdag är den 20 november. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ enhetschef Tillbaka till lediga jobb