Sjuksköterska natt

Kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Kirurgavdelning A söker legitimerad sjuksköterska. Vi har nu möjlighet att erbjuda dig som är sjuksköterska en tillsvidareanställning på natten, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

Jobbar du vid vår avdelning är du med och bidrar till ständig förbättring och utveckling för att höja kvaliteten på omhändertagandet av våra patienter. Vår vision är att erbjuda bästa möjliga kirurgiska vård och omvårdnad nu och i framtiden med kompetent och yrkeskunnig personal. Vi är en bra arbetsgrupp med god stämning och hög trivsel.

Det här får du arbeta med

Det huvudsakliga arbetet består av pre- och postoperativ omvårdnad men även att ta hand om patienter under olika utredningar och behandlingar. Hos oss kan vi erbjuda dig ett omväxlande och spännande arbete med utvecklingsmöjligheter inom kirurgin.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stort värde på en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Vi ser även att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Erfarenhet av arbete med kirurgiska patienter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna vårdenhetschef Åsa Blomell telefon 010-242 13 90. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Christian Farman telefon 010-242 13 80. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Vi tillämpar löpande intervjuer under rekryteringstiden. Sista ansökningsdag 2017-11-30. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss vänligen kontakt med bemanningsföretag- och rekryteringsförsäljare samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb