Överläkare och specialistläkare kirurgi

Kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du vara med och utveckla ett nytt akutkirurgiskt team?

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i kirurgi och som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete där du deltar i uppbyggnaden av ett nytt akutkirurgiskt team som ansvarar för trauma och akutkirurgi för både barn och vuxna.

Vi erbjuder dig

Att bli en i ett sammansvetsat team som arbetar med patienter som vårdas såväl inom Intensivvården som på akutkirurgisk avdelning och barnavdelning. Teamets uppgift är att utveckla den akutkirurgiska verksamheten och svara för utbildning av såväl läkare under utbildning som av blivande bakjourer. Du får möjlighet till egen kompetensutveckling genom att bland annat efter behov delta i den elektiva kirurgin. Det finns också goda möjligheter för forskning och utvecklingsarbete i Region Jönköping. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Det här får du arbeta med

I teamet svarar vi för utredning, endoskopi, operation och postoperativ vård av akut inkomna kirurgiska patienter. Vi är också dagbakjour och fungerar som traumaledare vid traumalarm. Mycket fokus kommer att läggas på att utveckla rutiner, arbetsformer och riktlinjer i samverkan med akutmottagning, akutvårdsavdelning (KAVA) och akut- och traumaenheten på operation/IVA. En ny sjukhusbyggnad har påbörjats där bland annat akutvårdsavdelningen kommer att få nya och utökade lokaler.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du kan samarbeta med andra på ett lyhört sätt, är positiv och trivs med ett arbete som är omväxlande och intensivt.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter att kunna bedriva kirurgisk verksamhet med bästa möjliga vård dygnet runt, årets alla dagar. Vi arbetar för ett välfungerande patientflöde och säker vård i samarbete med övriga medarbetare på kliniken och sjukhuset.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten och kliniken lämnas av biträdande verksamhetschef Niklas Zar, telefon 010-242 13 43. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Bengt Asking, telefon 010-242 13 53. Välkommen att söka tjänsten via länken nedan! Sista ansökningsdag är 2017-11-30.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare och specialistläkare kirurgi Tillbaka till lediga jobb