Husdjurslärare

Tenhults naturbruksgymnasium

Vi söker

Vår nuvarande husdjurslärare kommer att vara tjänstledig och vi söker nu en vikarie. Tjänsten avser vikariat deltid 50-70%, preliminärt under perioden 2018-02-01 -- 2019-01-31.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en härlig miljö i stadsnära landbygd där du får möjlighet att själv forma din undervisning på ett anrikt naturbruksgymnasium. Tillsammans med ett välfungerande arbetslag får du möjlighet att utveckla verksamheten och utvecklas som person och pedagog.

Det här får du arbeta med

I ditt dagliga arbete ingår läraruppgifter där du planerar, genomför och följer upp din undervisning. Vi söker en medarbetare som gillar att samarbeta och som på ett naturligt sätt bidrar i lärarkollegiets allmänna åtaganden som t ex APL och utvecklingssamtal.

Din kompetens

Vi ser att du har yrkeslärarexamen alternativt agronom eller lantmästare och du har erfarenhet av undervisning med inriktning mot husdjur. Du har god såväl ämneskunskap som pedagogisk förmåga och förmodligen stor erfarenhet från branschen.

Detta värderar vi högt

Du är bekväm i att arbeta med pedagogiska IT-verktyg och ditt ledarskap i klassrummet är tydligt och välstrukturerat med förståelse för betydelsen av att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta rektor Anna Rosén, tel 010 24 268 04. Facklig företrädare: Anna-Karin Bjermqvist, Lärarnas riksförbund, tel 010 24 26805 och Henrik Wallin, Lärarförbundet tel 010 24 26806.

Sista ansökningsdag är den 24 november. Välkommen med din ansökan. Inför rekryteringsarbetet har Tenhults naturbruks-gymnasium tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi önskar inte kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sök jobbet som Husdjurslärare Tillbaka till lediga jobb