Restaurangchef

Måltidsservice Jönköping

Söker du efter ett betydelsefullt arbete? Ser du medarbetarna som en organisations största tillgång? Vi söker efter en engagerad restaurangchef till Region Jönköpings Läns måltidsverksamhet.

Vi söker

Du som söker är utbildad kostekonom eller har genomgått en restaurangutbildning, gärna med fokus på ledarskap. Du har flerårig arbetslivserfarenhet och trivs i ledarrollen. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ett ekonomiskt affärstänk i en offentlig verksamhet. Resor i arbetet kan förekomma varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du är placerad och arbetar i Jönköping men samarbetar med länets kostchefer för att nå gemensamt uppsatta mål. Tillträde 2018-02-01 eller enligt överenskommelse. På arbetsplatsen finns goda möjligheter till personlig utveckling och med ett öppet klimat får du inflytande i verksamhetens ständiga utvecklingar och förbättringar. Vi arbetar ständigt med miljöfrågor. Minst 40 procent av råvarorna är ekologiskt producerade med högt ställda krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.

Det här får du arbeta med

Som restaurangchef arbetar du nära verksamhetens kostchef. Du ansvarar för att utveckla och driva restaurangerna inom området i en ekonomiskt affärsmässig verksamhet. I rollen som restaurangchef har du personalansvar och ingår i Måltidsservice ledningsgrupp inom regionen tillsammans med Höglandssjukhuset Eksjö och Värnamo Sjukhus.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i rollen som restaurangchef har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du tar med enkelhet initiativ till aktiviteter och åtgärder för att uppnå verksamhetens mål och resultat. Du anpassar dig lätt mot förändrade omständigheter och ser möjligheter som kommer ur förändringar. Eftersom verksamheten är affärsmässig är det viktigt att du besitter en ekonomisk medvetenhet och har ett fokus på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Vi värderar högt att leva upp till mål och kvalitetsstandard vilket medför att du har en medvetenhet kring både kvalitet och noggrannhet. Du har en god tro i din egen förmåga och engagerar dig i din personal.

Detta värderar vi högt

Vi brinner för att servera bra hälsosam mat för patienter, personal och anhöriga. Vi vill att du har hjärtat i maten, jobbar för våra mål med ekologiska och svenska produkter och ser personalen som den viktigaste resursen i verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 21 november. Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor är du välkommen att kontakta kostchef Eva-Lena Eliasson, tfn 010 - 242 10 67. Facklig representant för Kommunal är Kristina Leth tfn 010 24 21073, för Ledarna Charlotte Erlandsson tfn 010 – 24 21087 och för Vision Tina Laine Tollström tfn 010 - 24 259 13.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Restaurangchef Tillbaka till lediga jobb