Undersköterska nattjänst

Kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss på kirurgkliniken i Jönköping. Vi erbjuder tillsvidareanställning på natten, heltid men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av pre- och postoperativ omvårdnad men även omhändertagande av patienten under olika utredningar och behandlingar. Utöver det personliga omvårdnadsarbetet kommer du bland annat att ansvara för provtagningar, katetersättning, sondmatning, EKG-tagning.

Detta värderar vi högt

Förutom undersköterskeutbildning ska du ha erfarenhet av att arbeta med kirurgiska patienter. Vi lägger stort värde på ett gott bemötande och en positiv inställning. Du bör ha en god samarbetsförmåga och vara flexibel i arbetet. En förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt ser vi som en tillgång. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysning om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Eivor Grahnat 010-242 13 10. Facklig företrädare för Kommunal är Els-Marie Axelsson 010-242 13 80. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2017-11-30. Intervjuer och anställning kommer att ske fortlöpande.

Sök jobbet som Undersköterska nattjänst Tillbaka till lediga jobb