Operationsjuksköterska

Operations- och intensivvårdskliniken, Dagkirurgen, Länssjukhuset Ryhov

Eftersom en av våra medarbetare går i pension söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet och vara en del av vårt team. Vi som arbetar på enheten är 47 medarbetare som främst består av anestesisjuksköterskor, undersköterskor och operationssjuksköterskor i olika åldrar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård som vill vara med och bidra i vår dagkirurgiverksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på dagkirurgienheten, en spännande verksamhet i ständig utveckling. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter samarbete.

Det här får du arbeta med

Som operationssjuksköterska är du en del av ett operationsteam och har en nyckelroll vid operationer. Förutom ansvar för material och hygien faller patientens välbefinnande och integritet under ditt ansvarsområde. Vid operationstillfället assisterar du kirurgen, vilket kräver goda kunskaper inom anatomi, fysiologi och operationsmetoder och -tekniker. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och du kommer att arbeta mot många olika specialiteter, kirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi samt öron-, näs- och hals. Dessutom deltar du i det fortlöpande kvalitetssäkringsarbetet.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård. Tidigare erfarenhet som operationssjuksköterska är meriterande dock inget krav. För att du ska trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera och arbeta med andra människor. Du har även en förmåga att förbli lugn i pressade och ändrade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten kan du ta kontakt med vårdenhetschef Christel Bjärterot Lundqvist, tel: 036-32 19 23. Facklig företrädare för vårdförbundet är Kristina Aläng tel: 036-32 29 80.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2017-12-13.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Operationsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb