Fysioterapeut/sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum Eksjö

Rehabiliteringscentrum i Eksjö söker en fysioterapeut/sjukgymnast.

Vi söker

Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast med ett genuint intresse för rehabilitering inom specialistsjukvård mot sjukhusets medicin-och geriatrikklinik. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Stor vikt i urvalet läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att komma och arbeta i ett tvärprofessionellt team där vi tillsammans jobbar utifrån ett personcentrerat arbetssätt. Rehabiliteringscentrum befinner sig i en ung, spännande fas där du ges möjlighet att vara med och påverka Höglandets framtida rehabiliteringsprocesser! Som ny medarbetare hos oss får du en gedigen introduktion samt möjlighet till mentorskap i form av en mer erfaren kollega.

Det här får du arbeta med

Ditt huvudsakliga arbete är riktat mot njur- endokrin- och hematologi, därutöver kommer du ha möjlighet att träffa andra patienter inom övriga processer på medicin- och geriatrikkliniken. Arbetet innebär mycket kontakt med patient och närstående, men också samarbete med övrig vårdpersonal, både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklings- och kvalitetsarbete är också en del av vardagens arbete.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det bra om du kan arbeta lika bra självständigt som i grupp. Rehabiliteringscentrum är till för alla, vilket sätter krav på att du värdesätter olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Vi arbetar alla för att tillsammans kunna leverera bästa möjliga vård, och förväntar oss att du har samma mål. Vi ser gärna att du deltar i förändringsprocesser och är delaktig i att föra Rehabiliteringscentrum framåt!

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta: Områdeschef, Christina Gisler Josefsson, 010-2434584. Facklig företrädare för SACO, Karin Henning, 010-243 72 61.

Urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-11-30.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb