Registrator

Kansli

Vi söker

Registrator till Regionledningskontoret. Tjänsten avser vikariat till och med 31 december 2018. Tillträde snarast möjligt.

Vi erbjuder dig

Har du erfarenhet av att jobba med informationsförsörjning i offentlig verksamhet? Vill du arbeta i Region Jönköpings län? Skulle du trivas i en kommunikativ roll? Då ska du läsa vidare!

Det här får du arbeta med

Som en av två registratorer har du en nyckelroll i myndigheten, du kommer att stötta personer inom organisationen och vara tillgänglig för handläggare. Dina arbetsuppgifter innefattar dokumenthantering, posthantering, diarieföring och till viss del receptionsarbete men även projektarbete kan bli aktuellt. Här hanterar du många interna och externa kontakter och detta är ett ypperligt tillfälle för dig att visa upp din goda kommunikationsförmåga och din känsla för service. I din roll hanterar du även ett flertal officiella e-postlådor och dessutom hjälper du till med att identifiera och driva aktiviteter som syftar till att utveckla registraturens verksamhet. Vidare så arbetar du med att göra offentliga handlingar tillgängliga i enlighet med offentlighetsprincipen. Arbetet kan även innebära viss sökning, arkivering och gallring av handlingar i regionens arkiv.

Vi har ett modernt verktyg för diarieföring och dokumenthantering, Evolution. En viktig uppgift är att sprida användandet och medverka i utveckling av nya användningsområden för systemet.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig med registratorsutbildning alternativt arbetslivserfarenhet motsvarande samma kompetens. Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentlig förvaltning och goda kunskaper gällande lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att snabbt sätta dig in i olika ärenden och att förstå sammanhang. Vidare har du en generellt hög datakunskap, mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Erfarenhet av att arbeta i dokument- och ärendehanteringssystem samt utbildning i arkiv- och informationsvetenskap A och B är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, självgående med hög social kompetens och samarbetsförmåga. Du kan strukturera, planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har förmåga att driva enhetens arbete framåt, tar egna initiativ och har en serviceorienterad personlighet. Det är också viktigt att du har en språklig analytisk förmåga och kan förstå komplicerade språkliga underlag, både i tal och i skrift.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta IT-planeringschef Maria Sundén, 0706-72 23 27. Facklig företrädare för Vision är Carina Einarsson Jonsson, tfn 036-32 65 88. Sista ansökningsdag är 21 november. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Registrator Tillbaka till lediga jobb