Sjuksköterska natt

Ortopedkliniken, Värnamo sjukhus

Vill du var med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som att forma framtidens ortopedverksamhet?

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska som vill jobba natt, 68,63%. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

Ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. Du får fantastiska arbetskamrater och kommer till en arbetsplats med positivt klimat. Här är även patienterna en del av den goda arbetsmiljön.

Det här får du arbeta med

Ditt arbete som sjuksköterska innebär dels optimering inför operation, d.v.s. att du ansvarar för omvårdnad och smärtlindring, dels rehabilitering efter operation. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård, vilket innebär att information liksom kontakt med anhöriga är en mycket viktig del i ditt arbete. Ortopeden har 22 vårdplatser som är uppdelad på två enheter, akut/elektiv verksamhet.

För att du ska trivas hos oss

Ska du ha ett professionellt förhållningssätt och ta ansvar för ditt arbete. Du har en god förmåga att planera, strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du är glad, positiv och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Medicinsk kvalitet! På kliniken har vi en ständig vilja till utveckling och förbättring. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta bitr verksamhetschef Helena Sundqvist, tfn 010-244 72 39. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, tfn 010-244 79 38. Sista ansökningsdag är 15 januari 2018. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb