Vårdadministratör

Kvinnohälsovården

Vi söker

Dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande och har utbildning samt erfarenhet av kodning. Du har goda kunskaper inom Officepaketet och är genuint intresserad av svenska språket. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och omväxlande arbete där din kompetens och erfarenhet tas tillvara. På kvinnokliniken arbetar vi processinriktat och som vårdadministratör har du en viktig uppgift at fylla då du står för processens administrativa kompetens. Vi är en engagerad och utvecklingsorienterad klinik som hela tiden arbetar för att göra det bättre för våra patienter.

Det här får du arbeta med

Din basplacering kommer vara på kvinnohälsovården där du bidrar med din administrativa kunskap. Du kommer arbeta med medicinsk dokumentation, diagnosklassificering, bokningar och kallelser till patienter, hantering av Mina vårdkontakter och funktionsbrevlådan, administration kring barnlöshetsutredningar, bemanning av läkartidböcker m.m. Viss kvällstjänstgöring kan bli aktuell.

På kliniken arbetar vi för ständiga förbättringar vilket vi hoppas du vill vara med att bidra till. Det pågår ständigt flera utvecklings- och förändringsarbeten i vår verksamhet där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkeskategorier, är en viktig del.

Du kommer ingå i den administrativa enheten inom kvinnokliniken och ha kollegor såväl inom öppen- som slutenvården. Vårt uppdrag är att utifrån vår kompetens ansvara för, och utveckla, administrationen i teamet kring patienten. Kliniken arbetar för att använda kompetens på rätt plats, vilket gör att uppdraget som vårdadministratör kan komma att förändras över tid.

För att du ska trivas hos oss

Är du ansvarsfull och lojal. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, positiv attityd, servicetänk och engagemang. Vi förutsätter ett professionellt arbetssätt och förmåga att organisera samt prioritera ditt arbete. Du är inte rädd för förändringar och ansvarar för att vårdadministrationen blir så bra som möjligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På kvinnokliniken sätter vi patienten i centrum. Som person är det viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll och att du har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter förmåga till nytänk i syfte att ständigt höja kvaliteten på vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Låter detta som något för dig? Då är du hjärtligt välkommen att söka arbetet hos oss. Har du några frågor är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Elisabeth Sundberg, tel. 010-242 14 21 eller vårdenhetschef för Kvinnohälsovården Malin Jansson, 010-242 44 40. Facklig företrädare för Vision är Madeleine Palm, tel. 036-32 14 14.

Urval och rekrytering kommer att ske löpande. Sista ansökningsdagen är 28 november. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb