Undersköterska

Ortopedisk vårdenhet

Vi söker

Vi söker nu en undersköterska som vill bli en del av arbetet på Ortopedisk vårdenhet, Ryhov. Tjänsten är ett vikariat på 75-100% under ett år. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter varandra och varandras kunskaper.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter innefattar omvårdnad, pre- och postoperativ vård, provtagning, dokumentation samt mobilisering/vardagsrehabilitering av patienter. Vi arbetar preventivt och det innebär att du som undersköterska bland annat utför kontroller av vitala parametrar, elimination och vårdprevention.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du erfarenhet av ortopedi eller akutsjukvård ser vi detta som meriterande. För att du ska trivas med arbetet behöver du tycka om att ha mycket patientkontakt och det är viktigt att du känner dig bekväm med att möta patienter i olika situationer. Du tar ansvar för ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Du har gott omdöme och god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Ditt arbetssätt är självständigt och strukturerat och du har en positiv inställning till ditt arbete. Du behåller lugnet i pressade situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna Claesson Songsong, telefon 010-2421863 eller vårdenhetschef Viveka Larsson, telefon 010-2421552. Facklig representant för Kommunal är Helena Gebhard 010-2421550. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Du söker jobbet via länken nedan. Välkommen med din ansökan senast 21 november.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb