VVS - Ingenjör

Regionfastigheter/Projektenheten, Jönköping

Vill du utvecklas genom att arbeta med intressanta och omfattande bygg- och installationsprojekt? Välkommen med din ansökan.

Vi söker

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller likvärdigt med inriktning VVS. Du har erfarenhet och stor kunskap av projektering inom installationsteknik och energi. Du har arbetat som projekterings- och projektledare inom VVS och har vana vid att leda arbetsgrupper. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att ansvara för utredningar inom energiområdet. Kunskap om entreprenadjuridik (AB04, ABT06, ABK09) och LOU (Lagen om offentlig upphandling) är meriterande. Arbetet innebär resor till våra fastigheter i hela länet, varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande och inspirerande uppdrag där du tillsammans med de tekniska förvaltarna ansvarar för att utveckla de tekniska försörjningssystemen för våra tre sjukhus i regionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Regionfastigheters projektenhet ansvarar för om- och nybyggnation inom Region Jönköpings läns fastighetsbestånd. Inledningsvis kommer din anställning innebära att du som projektledare ansvarar för att ta fram tekniska försörjningsplaner innehållande VS, kyla, medicinska gaser och ventilation för Regionens sjukhus. Du kommer samtidigt att arbeta med energisparprojekt, från utredning till färdigställande. Under tiden då arbetet med försörjningsplaner pågår kommer du att rapportera direkt till fastighetschefen. I projekten arbetar du som projekterings- och projektledare och ansvarar för kostnadskalkylering och kostnadsberäkningar samt för uppföljning och teknisk kontroll under projektets gång. Arbetet innebär också att du stödjer de tekniska förvaltarna och den fastighetstekniska enheten med utredningar och som projekteringsledare med framtagande av handlingar.

För att du ska trivas hos oss

Som VVS ingenjör hos oss tar du ansvar för din uppgift, tar egna initiativ och arbetar mål- och resultatorienterat. Du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar strukturerat genom att planera, organisera och prioritera jobbet på ett effektivt sätt. Vidare är du ekonomiskt medveten, förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Du är trygg och stabil och visar gott omdöme genom att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du kommunicerar klart och engagerat i möten med såväl små som stora grupper.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Byggprojektchef Thomas Svärd, 010-242 51 64, thomas.svard@rjl.se eller Fastighetschef Tomas Calmviken 010-242 51 60, tomas.calmviken@rjl.se. Facklig företrädare för Sveriges Ingenjörer är Sune Carlsson, 010-242 27 30.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Sista ansökningsdag är 2017-12-04.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som VVS - Ingenjör Tillbaka till lediga jobb