Arbetsterapeut

psykiatriska kliniken, Psykosvårdens öppenvårdsmottagning

Vi söker

Psykiatriska kliniken i Region Jönköpings län söker arbetsterapeut till psykosvårdens öppenvårdsmottagning i Jönköping. Mottagningen arbetar för att ge en god och säker vård för personer med psykiska funktionshinder. Psykosvårdens målsättning är att med professionellt stöd i samverkan, hjälpa patienten till högsta möjliga funktionsnivå och delaktighet i samhället. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträder efter överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du kommer att få arbeta med att kartlägga faktorer som stödjer och hindrar rehabilitering. Motivera och stötta patienterna genom deras rehabilitering. Leda och utveckla gruppverksamheter. Genomföra aktivitetsbedömningar, strukturstödjande insatser, skapande aktiviteter och neurokognitiv träning. Enheten har totalt tre arbetsterapeuttjänster, med goda möjligheter till erfarenhetsutbyte. Du kommer att ingå i några av våra tvärprofessionella team bestående av sjuksköterskor, skötare och läkare, samt i ett resursteam med kuratorer, psykologer och övriga arbetsterapeuter.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss har du ett professionellt förhållningssätt, är trygg i dig själv och har god självinsikt. Du har även god initiativförmåga, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din kompetens

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet inom yrket. Du är van att arbeta självständigt men ser också samverkan och samarbete med övriga teammedlemmar som en självklarhet, för att på bästa sätt möta patientens behov. Vi värdesätter din kreativitet och förmåga att finna lösningar samt din öppenhet att tillsammans med oss vidareutveckla nya idéer inom vår verksamhet. Utbildning inom AMPS, PRPP eller liknande bedömningsinstrument är önskvärt.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande vårdenhetschef Charlott Lexbo tfn 010-24 25 660. Du kan också kontakta arbetsterapeut Veronica Fransson, tfn 010-2423156. Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, tfn 0725-541033.

Sista ansökningsdag är 2017-12-03. Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb