Områdeschef Måltid Region Jönköpings län

Område Måltid

Vi söker

Region Jönköpings län söker ny områdeschef för område Måltid.

Vågar du anta nya utmaningar? Vill du vara med och forma framtidens måltidsprocess? Ser du möjligheter snarare än hinder? Är du handlingskraftig? Är du en bra ledare?

Verksamhetsstöd och service bildades 2013-09-01 som en ny förvaltning med inriktning mot verksamhetsstöd och service och har idag cirka 1000 medarbetare inom 14 olika områden där område Måltid är ett nybildat område och omfattar tre produktionskök och fyra restauranger.

Vår avsikt är att som en kundorienterad organisation utveckla område Måltid efter våra kunders behov, ha en tydlig patientfokus och se måltiden som en del av vården, samt möta framtida förändringar vad gäller innehåll och kapacitet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av högt tempo och arbetsglädje. Vår verksamhet är starkt beroende av en effektiv organisation och du blir ansvarig för att skapa de bästa lösningarna för att på så sätt bidra till både kostnadseffektivitet och att vi lever upp till våra kunders höga krav på leveransservice.

Det här får du arbeta med

Som områdeschef kommer du att ha personal- och resultatansvar vilket kräver förmåga att leda organisationen och medarbetarna till en välfungerande enhet som stöttar regionens verksamheter. Region Jönköpings län är en politiskt styrd organisation och erfarenhet från att arbeta i denna typ av organisation är meriterande.

För att du ska trivas hos oss

Du har lämplig högskoleutbildning och lång erfarenhet inom området eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Vi kommer att sätta stor vikt vid dina ledaregenskaper och din kommunikativa förmåga. Som person är du skicklig på att analysera, konkretisera och hantera mål, strategier och resultat samt att stimulera dina medarbetare i en föränderlig tillvaro.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta Arne Andersen, direktör för Verksamhetsstöd och service, tfn 010 - 242 41 40. Fackliga företrädare är: Tina Laine Tollström, Vision, tfn 010 - 242 59 13 Tomas Appelfeldt, Kommunal, tfn 036-32 41 22 Margareta Brevenstam, Kommunal, tfn 0380-55 31 51

Sista ansökningsdag är den 27 november. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Områdeschef Måltid Region Jönköpings län Tillbaka till lediga jobb