Verksamhetschef

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som vill anta utmaningen att driva kvinnoklinikens verksamhet framåt tillsammans med kompetenta medarbetare. Uppdraget som verksamhetschef är ett förordnande om fyra år, med möjlighet till förlängning. Grunden är en tillsvidareanställning. Tjänsten är en heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

En av de spännande utmaningar vi kan erbjuda är att fortsätta arbetet för att nå goda medicinska resultat tillsammans med medarbetarna på kliniken. Du kommer att arbeta för fortsatt utveckling av verksamheten lokalt med regional förankring. Kvinnoklinikerna i regionen samverkar bland annat för gemensamt arbete kring olika patientflöden, som förslossningsvården. Verksamheten samverkar även med övriga verksamheter inom sjukhuset och i regionen.

Tillsammans kommer ni upprätta tydliga mål för verksamheten där alla medarbetare känner delaktighet och engagemang, ditt ansvar är att följa upp mål och driva verksamheten framåt genom dina chefer. Du ansvarar för god arbetsmiljö och arbetar för en ekonomi i balans. För att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen är det viktigt att arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare och göra det till ett lätt val att vilja arbeta hos oss, både för nuvarande och för potentiella medarbetare. Du är väl synlig i den dagliga verksamheten, kommunicerar och fångar upp signaler från medarbetare för att öka delaktigheten och engagemanget. Om du vill arbeta en mindre del av din tid i klinisk verksamhet är det möjligt.

För att du ska trivas hos oss

Du har erfarenhet från att leda större verksamhet med ovanstående ansats. Att ha god kännedom om sjukvård är en fördel.

Det är viktigt att du har helhetsperspektiv, du arbetar lokalt för vad som långsiktigt är det bästa för vår region. Du leder och styr kliniken mot uppsatta mål och uppnår resultat, alltid med patienten i fokus. Som verksamhetschef rapporterar du till sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård.

En av dina styrkor är förmågan att se nytt, du har god förmåga att analysera och lösa komplexa frågor. Du

  • skapar struktur och kan fatta beslut
  • är bra på att skapa kontakter och underhålla relationer
  • kommunicerar tydligt och har god förmåga att påverka andra
  • leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att ni ska nå uppsatta mål
  • förstår vikten av att låta andra vara delaktiga för att skapa engagemang och arbetsglädje

Detta värderar vi högt

På kvinnokliniken vill vi ge bästa vård från livets början till livets slut. Vi ser till hela människan och jobbar med kropp och själ. Vi strävar efter goda medicinska resultat och vill använda våra medarbetares kompetens på rätt sätt. Våra mål är att ge god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande, alltid med delaktiga patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Kjell Ivarsson, 010-242 50 10. Fackliga företrädare är: Johan Holmberg, Läkarföreningen, Pia Fältmars, Vision, Birgitta Svensson, Kommunal och Ann-Sofie Blixt, Vårdförbundet. Fackliga företrädare når du via kontaktcenter: 010-241 00 00.

Sista ansökningsdag är den 13/12. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetschef Tillbaka till lediga jobb