Fastighetsförvaltare / Hyresförhandlare

Regionfastigheter, Förvaltarenheten, Jönköping

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Siktar du mot utveckling och värdeskapande relationer? Vi på Regionfastigheter söker en förtroendeingivande fastighetsförvaltare med ansvar för samtliga externa lokaler. Tjänsten är ny. Ta chansen och bli en del av en spännande organisation!

Vi söker

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och erfarenhet av fastighetsbranschen, helst i en kundnära roll. Du har dokumenterade kunskaper i fastighetsekonomi, hyresjuridik, avtalskonstruktion inom hyresavtal samt en övergripande fastighetsteknisk förståelse. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Körkort är ett krav då resor i arbetet förekommer. Erfarenhet av lokalförsörjning, tvist i Hyresnämnden och förhandlingsvana gällande hyresavtal är meriterande. Kanske har du idag rollen som hyresvärd men vill byta sida och arbeta som hyresgästrepresentant, etablerare och beställare?

Vi erbjuder dig

Som fastighetsförvaltare har du en viktig roll. Du ingår i ett team av kompetenta och engagerade medarbetare med ett lärande arbetsklimat. Du utgår från Regionfastigheters kontor på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

Det här får du arbeta med

Som fastighetsförvaltare har du en kundnära roll med fokus på att etablera och vidareutveckla goda relationer till Regionfastigheters hyresgäster. Ditt främsta uppdrag är att maximera hyresgästernas nöjdhet och skapa goda ekonomiska förutsättningar. Du arbetar med etablering av verksamheter i nya lokaler samt att vara hyresgästens representant vid t ex avtalstolkning, tvister, lokalanpassningar eller underhållsåtgärder. Du ansvarar för att Regionen har marknadsmässiga hyresavtal. Regionen hyr idag ca 65 000 kvm lokaler varav ca 50 000 kvm ligger i Jönköpingsområdet, resterande finns i Eksjö- och Värnamoområdet. Den årliga kostnaden för dessa lokaler är ca 80 miljoner. Du har en betydelsefull roll och deltar i arbetet med att skapa moderna och ändamålsenliga lokaler för framtidens hälso- och sjukvård.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i rollen som fastighetsförvaltare är du duktig på att knyta kontakter och underhålla goda relationer. Din förmåga att vara lugn och uppmärksam i ditt bemötande är god vilket gör att du har lätt för att skapa förtroende. Vi tror att rätt person samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem med lyhördhet och en professionell anda. Med din förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt arbetar du mot resultat och god kvalité i verksamheten. Du tar ansvar för din uppgift och besitter en god förmåga i att tänka strategiskt genom att se till flera perspektiv och den långsiktiga betydelsen. Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetsförvaltarchef Simon Harrius, tfn 0767-24 21 73 (tillgänglig från 20/11). Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Sune Carlsson, tfn 010-242 27 30.

Tjänsten tillträds snarast, enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 29 november. Välkommen med din ansökan via länk nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fastighetsförvaltare / Hyresförhandlare Tillbaka till lediga jobb