Städare

Tranås vårdcentral

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra som städare hos oss! Erfarenhet av tidigare arbete inom städ ses som önskvärt för tjänsten. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett flexibelt arbete där du kommer att täcka upp vid ledigheter, sjukdom, semester, utbildning m.m. för ordinarie personal. Arbetet är förlagt dagtid.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av städning av våra lokaler på vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser att du som söker är serviceinriktad och noggrann. Du är självgående och flexibel i ditt arbete och du värderar ett gott samarbete och har ett positivt förhållningssätt och bemötande.

Detta värderar vi högt

Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Peter Lundin Johansson, tfn 010-2439634 alternativt 070-3017180. Fackliga företrädare för Kommunal är May Karlsson, tfn 070-2059562. Välkommen att söka jobbet! Sista ansökningsdag är 3/12.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Städare Tillbaka till lediga jobb