Vårdadministratör

Psykiatriska kliniken, vårdadministrativa enheten

Är du bra på att organisera och strukturera? Tycker du det är viktigt med flexibilitet, delaktighet och att ha roligt på jobbet? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker

Vi söker dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom Officepaketet, har genomfört kodningsutbildning och är genuint intresserad av språk och medicinsk dokumentation. IT-kunskaper och erfarenhet av Cosmic är meriterande. Tjänsterna är tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete på en stor klinik med olika specialiteter i nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Det finns stora möjligheter till att vara med och påverka utvecklingen inom det vårdadministrativa arbetet. Placering inom öppen- eller slutenvård, där du erbjuds ett mycket varierande och intressant arbete, där ingen dag är den andra lik. Inom slutenvården krävs stor noggrannhet och det är önskvärt med intresse för psykiatrisk juridik då vi bland annat bedriver tvångsvård på kliniken. Vi erbjuder även möjlighet att byta placering med andra kollegor och testa andra områden inom kliniken för att bredda din kompetens.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns det också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Viss helgtjänstgöring ingår. I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkeskategorier, är en viktig del.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och har god samarbets- och organisationsförmåga. Du har hög känsla för bemötande, service och kvalitet. Du är självgående men tycker om teamarbete och är intresserad av nya utmaningar, förbättringsarbeten och att utveckla din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av administrativ enhetschef Sarah Oswald, tfn 010-242 31 98. Facklig företrädare för Vision är Helen Lundquist, tfn 010-242 32 77.

Sista ansökningsdag är 2017-12-17. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb