Vårdadministratör

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vill du vara med och påverka och utveckla kvinnokliniken i Värnamo, då är du välkommen till oss! Du kommer att märka att vi har en stark teamkänsla och att det är högt i tak, där alla medarbetares insats värderas högt.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Utöver sedvanliga vårdadministratörsuppgifter som journaldokumentation, registrering i register o.s.v. kommer du att arbete med IT-frågor, att tillsammans med klinikens verksamhetsutvecklare bygga upp vårt nya intranät, skapa flödesbeskrivningar i t.ex. Visio och vara delaktig i processarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör med intresse för och kunskap i utveckling av informationssidor som vårt intranät. Kompetens inom förbättringsarbete är en fördel. Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete, du trivs i samarbete med andra samtidigt som du är självgående. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Engagerade och delaktiga medarbetare, som aktivt är med att utveckla verksamheten. Nöjda patienter.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Mette Malmgård, tfn 010-244 73 03. Fackligt representant för Vision är Maria Johansson, tfn 010-244 73 48 (måndagar och torsdagar).

Sista ansökningsdag är 2017-12-15. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb