Tandhygienist inom sjukhustandvård och allmäntandvård, Värnamo Folktandvård

Värnamo Folktandvård

Just nu finns ett unikt tillfälle hos oss på Värnamo Folktandvård, att som tandhygienist, både arbeta inom sjukhustandvård och allmäntandvård! Har du den kompetens vi söker så kan du bli en av oss.

Du har din grundanställning på Värnamo Folktandvård men tillhör också Käkkirurgiska kliniken där du ingår i ett team med tandläkare och tandsköterskor kopplat till sjukhustandvården.

Vill du lära känna Käkkirurgiska kliniken, läs mer på Käkkirurgiska kliniken.

Vill du lära känna Värnamo Folktandvård, läs mer på Jobba på Värnamo Folktandvård.

Värnamo kommun har mycket att erbjuda! Vandalorum, Stora Mosse Nationalpark och mycket mer. Dessutom belägen vid E4:an. Läs mer på varnamo.se.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, treårig utbildning är meriterande. Vi ser det som positivt om du har utbildning inom andra vårdyrken, erfarenhet som tandhygienist eller inom andra vårdyrken eller erfarenhet av uppsökande -och extern verksamhet. Erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi som en fördel för tjänsten, likaså körkort eftersom Käkkirurgiska kliniken också finns i Jönköping. Datorvana är ett krav.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer vara placerad 50 % på allmäntandvården och 50 % på sjukhustandvården. På sikt kan detta ändras då behovet av sjukhustandvård kan öka.

Ett självständigt och varierande arbete med ett stort behandlingspanorama. Du får en god introduktion, handledning och individuell kompetensutvecklingsplan. Regelbundna teammöten och terapiplaneringsmöten med dina kollegor både på sjukhustandvården och allmäntandvården.

Det här får du arbeta med

Som tandhygienist på Värnamo Folktandvård arbetar du med tandvård till barn och vuxna inom en tandhygienists kompetensområde. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför arbetsuppgifter i sterilen och viss assistans också kan förekomma.

Som tandhygienist på sjukhustandvården arbetar du med patienter med speciella behov, sjukdomar eller funktionshinder. Du arbetar i ett sjukhustandvårdsteam, som är kopplat till Käkkirurgiska kliniken.

För att du ska trivas hos oss

Du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Det är lätt att få förtroende för dig då du anpassar ditt förhållningssätt till situation och person. Du är van att bemöta människor från olika bakgrunder och kulturer och har förmåga att se hur detta påverkar situationen. Du är lyhörd och kan förstå människors olika behov.

Din kommunikation är tydlig och du säkerställer att ditt budskap nått fram, och du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Du tar stort ansvar för ditt uppdrag, strukturerar och planerar ditt arbete så att dina processer kommer vidare. Du har ett gott omdöme och väger samman information och olika aspekter innan du fattar ett beslut.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Karin Sahlberg, 010-2448131, karin.sahlberg@rjl.se

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, 036-32 36 25

Sista ansökningsdag är 7 januari 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist inom sjukhustandvård och allmäntandvård, Värnamo Folktandvård Tillbaka till lediga jobb