Arbetsterapeut

Gnosjö vårdcentral

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut med intresse för att samordna rehabilitering. Tjänsten är tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Erfarenhet av primärvård och rehabsamordning är meriterande för tjänsten.

Vi erbjuder dig

  • Omväxlande och självständigt arbete med möjlighet att utveckla nya arbetssätt
  • Ett nära samarbete med övriga personalkategorier på våra vårdcentraler och breda kontaktytor
  • Individuell kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut hos oss arbetar du både med enskilda patientmöten och med gruppverksamhet. Du kommer att arbeta mycket med handrehabilitering men även samtal kring hälsa, vardagsrevidering, kognitiva utredningar samt bedömning och behandling av aktivitetsproblem. Du kommer därutöver att samordna insatser för långtidssjukskrivna. Du kommer arbeta nära läkare, distriktssjuksköterskor, sjukgymnaster, psykolog, kurator. Därtill kommer du att vara enhetens kontaktperson gentemot berörda parter såsom kliniker, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, socialtjänsten i kommunen, Företagshälsovård med flera, i ärenden som rör sjukskrivningsprocessen.

För att du ska trivas hos oss

Arbetsuppgifterna kräver att du som söker är initiativtagande och kan driva dina processer självständigt, samtidigt som du är flexibel och anpassar dig till ändrade omständigheter. För att trivas med uppgifterna är du självgående och planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete för att uppnå uppsatta mål och resultat. Att samarbeta med och hjälpa andra ser du som en självklarhet där du är mån om ett gott bemötande gentemot patienter, kollegor och ledning.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar för att ha en tillgänglig och serviceinriktad mottagning. Detta uppnås genom gott bemötande till våra patienter och bra processer i vårt arbete. Hos oss arbetar alla förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Annica Park 010 - 244 80 83 eller vårdenhetschef Marianne Bolin Larsson, tfn 010 - 244 80 58. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010-242 44 64.

Sista ansökningsdag är den 11 december 2017. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb