Ordningsvakt

Bevakningsenheten/Regionfastigheter/Jönköping

Är du en förtroendeingivande ordningsvakt som söker nya utmaningar? Trivs du med att arbeta med människor? Välkommen med din ansökan till denna tillsvidaretjänst på heltid!

Vi söker

Vi söker en utbildad ordningsvakt med gällande förordnande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som ordningsvakt. Tidigare arbete inom offentlig sektor är också meriterande. Körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med nattjänstgöring.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds ett betydelsefullt arbete i en stor och intressant organisation. Du ges möjligheten att bidra till ett effektivt och högkvalitativt bevakningsarbete utifrån verksamhetens behov. Vidare arbetar du för att högsta möjliga säkerhetsnivå upprätthålls.

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna som ordningsvakt innebär bland annat rondering, larmutryckning, parkeringsövervakning samt förebyggande säkerhetsarbete. Arbetet innefattar även andra serviceuppdrag gentemot sjukhusets verksamheter såsom medicintransporter, personaleskorter samt hantering av bårhuset när ordinarie personal inte är på plats.

För att du ska trivas hos oss

Som ordningsvakt arbetar du på olika områden på länssjukhuset Ryhov och våra ytterområden. Du har god samarbetsförmåga, är tydlig i din kommunikation och tar ansvar för dina uppgifter. Då din insats har stor betydelse för de människor du möter är det viktigt att du är serviceinriktad, trygg och stabil. Du har hög integritet och självständighet samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller lugnet i stressade situationer. Du tar initiativ och uppnår resultat utifrån uppsatta mål.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta bevakningschef Karl Ängfors på 036-321167 karl.angfors@rjl.se. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Sjögren 036-321578.

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och övriga handlingar som du vill åberopa. Sista ansökningsdag är den 11 december 2017.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ordningsvakt Tillbaka till lediga jobb