Kurator/Teamsamordnare

Habiliteringscentrum

Är du socionom och söker ett arbete med variation i en intressant verksamhet? Barn- och ungdomshabiliteringen i Jönköping har jobbet för dig!

Vi söker

Vi söker någon som med engagemang och drivkraft vill ta sig an meningsfulla och komplexa uppgifter. Du behöver ha en socionomexamen och gärna erfarenhet från arbete med barn samt personer med funktionsnedsättning. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en chans att göra skillnad. Hos oss på Barn- och ungdomshabiliteringen får du bidra med din kunskap till att hjälpa människor i behov av stöd. Tillsammans i tvärprofessionella team tar ni er an utmaningar som kräver samarbete, struktur och tålamod.

Det här får du arbeta med

Du är en del av ett habiliteringsteam för barn 0-12 år. Teamet består av arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog och vårdadministratör. Som kurator inom habiliteringen svarar du för den psykosociala specialistkompetensen i teamet. Kuratorn arbetar rådgivande och stödjande för barn, ungdomar, föräldrar och nätverket. Kuratorn samverkar med andra samhällsorgan så att samhällets sociala resurser integreras i arbetet med personen och familjen. I arbetet ingår att medverka i utbildningar, exempelvis föräldrautbildning. Ett uppdrag som teamsamordnare kan komma att ingå i tjänsten, vilket innebär ett övergripande ansvar för teamets arbete.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du kunna ta emot och förmedla information på ett bra sätt. Du kommer arbeta med människor i olika situationer och med olika förutsättningar vilket sätter krav på din empatiska förmåga samt kulturella medvetenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Mårten Ärlig, tfn. 010-242 43 35. Kurator Linda Brobakken, tfn 010-242 43 37. Facklig representant för SACO, Karin Åhlin, tfn. 010-24 43 42, för Vision, Evelina Alenäs, tfn 010-242 52 50.

Sista ansökningsdag är 2017-12-11. Urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator/Teamsamordnare Tillbaka till lediga jobb