Legitimerad psykolog

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken Höglandssjukhuset, Nässjö

Välkommen att söka en tjänst som psykolog hos oss! Tillsammans arbetar vi för att vara en mottagning som ger barn och ungdomar psykiatrisk specialistvård av hög kvalitet.

Vi söker

Dig som är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete tex inom barn- och/eller vuxenpsykiatri, barnmedicin, barnhabilitering, elevhälsa eller behandlingshem. Har du annan erfarenhet eller vidareutbildning inom området så är även det meriterande.

Vi erbjuder dig

Ett viktigt arbete med varierande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat. Du ingår i en grupp med flera engagerade och erfarna psykologkollegor. I teamet ingår även medarbetare från andra professioner. Som medarbetare på vår mottagning får du en introduktion som anpassas efter din kompetens och erfarenhet. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling med goda förutsättningar till handledning och fördjupad utbildning. Tjänsten är tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som psykolog på vår mottagning arbetar du med bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i team kring varje patient, bestående av psykolog, läkare, sjuksköterska, kurator och arbetsterapeut. I arbetet ingår även konsultation till andra vårdgivare och verksamheter. Goda möjligheter ges för att utveckla din profession samt medverka i mottagningens och klinikens utveckling och framtid.

För att du ska trivas hos oss

Vi värnar om vår dagliga arbetsmiljö där arbete i team är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vård till våra patienter samt ha en omsorg om varandra. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och att du tar ansvar för, planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientens bästa i fokus och ett gott bemötande i alla situationer. En känsla för god service och ett positivt förhållningssätt ger förutsättningar för ett bra arbetsklimat och goda resultat av mottagningens arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Jonsson, tfn 010-243 36 46. Facklig företrädare för SACO är Jan Strandh, tfn 010-243 56 93. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 15 december. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad psykolog Tillbaka till lediga jobb