Elsasköterska

Elsaenheten, Höglandssjukhuset

Är du sjuksköterska och nyfiken på något nytt?

  • då är du vår nya Elsasköterska

ELSA står för Enheten för Leg Sjuksköterskor under Allmäntjänstgöring. Som anställd i ELSA tjänstgör du på olika arbetsplatser och breddar din kompetens.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill få en bred kunskap och erfarenhet från yrket som sjuksköterska, veta lite om mycket!

Vi erbjuder dig

  • Ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling.
  • En bred erfarenhet genom att tjänstgöra i 6 månader i taget på våra enheter inom Höglandssjukhuset. De enheter som i dagsläget är en del av Elsaverksamheten är Medicin- och geriatrikkliniken, Kirurgkliniken, Akutkliniken, Psykiatriska kliniken, Ortopedkliniken, Ambulansverksamheten, Kvinnokliniken och Endoskopienheten. Förhoppningsvis kan vi i framtiden även erbjuda platser vid exempelvis Akutvårdsavdelningen (AVA) i Jönköping, för att få en ännu bredare kompetens.
  • "Jag vågar ta för mig mer, eftersom jag har både erfarenhet och kunskaper från andra arbetsplatser.” säger en av våra Elsasköterskor, en annan ”Jag får en inblick i många verksamheter, känner mig därför tryggare när jag ska hitta min framtida placering.”
  • Internutbildning både inom Elsaenheten, men även på de enheter där man jobbar.
  • Inom Region Jönköpings län erbjuder vi vårt nya fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året.
  • Vi erbjuder även friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym samt fri öppen sjukvård.

För att du ska trivas hos oss

Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar förutsättningar för erfarenhetsutbyte och kunskapsöverföring mellan sjuksköterskor och mellan arbetsplatser.

Så här gör du om du är intresserad

Du ringer till enhetschef Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63. Facklig företrädare för vårdförbundet, Maria Löfkvist, 010-243 52 97.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Tveka inte att söka! Sista ansökningsdag är den 14 december 2017.

Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Elsasköterska Tillbaka till lediga jobb