Undersköterska

Ortopedkliniken Ryhov

Vi söker

En av våra kollegor går i pension och vi söker nu efter en ersättare! Är du utbildad undersköterska med ett intresse för ortopedi och vill arbeta på ortopedmottagningen, Ryhov? Välkommen till oss!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en tillsvidaretjänst på heltid med arbete dagtid måndag – fredag. Tillträde 1 mars 2018, eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Arbetet som undersköterska hos oss innefattar att assistera läkarna på mottagning, ex. att ta suturer och såromläggningar. Det ingår även arbete vid avdelningsstationen, ta EKG, boka patienter, receptionsarbete, förrådsbeställningar samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Vid behov gör du även övriga såromläggningar.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med arbetet hos oss behöver du vara utbildad undersköterska. Har du erfarenhet från akutsjukvård eller mottagningsarbete ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av, eller intresse för, ortopedi. Vi ser också att du behöver vara självgående, kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturera upp din arbetsdag och ha lätt för att samarbeta med andra. Flexibilitet är viktigt, det kan hända mycket under en arbetsdag och man kan snabbt behöva ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Vi har många besök under en dag och du behöver tycka om patientkontakten vara tillmötesgående i ditt bemötande.

Detta värderar vi högt

Vårt mål är att ortopedmottagningen ska bedriva en effektiv öppenvårdsverksamhet inom ortopedi med god tillgänglighet och kvalitet enligt vår vision ”Kvalitet, kompetens och respekt i alla möten”. För oss är delaktighet och arbetsglädje viktigt och vårt mål är att vi ska vara en attraktiv arbetsplats för såväl nuvarande personal som framtida medarbetare. Hos oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare deltar i våra förbättringsarbeten.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Catarina Norheim, telefon 010 - 242 15 15. Facklig representant för Kommunal är Sara Yazarloo, telefon 010-242 15 20. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 17 december. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb