ST-tandläkare, Avdelningen för pedodonti

Avdelningen för pedodonti

På avdelningen för pedodonti är barnen i fokus . Vi är ett härligt gäng på 20 personer som består av övertandläkare, ST-tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och administratörer. Sedan 2001 är vår specialistutbildning certifierad av European Academy of Paediatric Dentistry. Utbildning i smärtkontroll, lustgassedering och rationell barntandvård är viktiga delar i vår verksamhet.

För att läsa mer om oss gå in på Avdelningen för pedodonti.

Utbildningsprogrammet kommer att genomföras enligt Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd SOSFS 1993:4 (M). Tjänstgöringen är programmerad för minst tre år. Det innebär att du måste genomgå hela utbildningen vid Odontologiska Institutionen för att få intyg om godkänd utbildning.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och har utövat allmän tandläkarpraktik, där tandvård för barn och ungdomar ingått under minst 2 år. Om du har utbildning i och erfarenhet av tandbehandling under lustgassedering är det meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utbildningstjänst på heltid med ett förordnande på 3 år. Tillträde 15 maj eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Den kliniska delen består av specialistbehandling av patienter som remitterats till avdelningen. Utbildningen innefattar också en omfattande teoretisk del. Forsknings- och utvecklingsarbetet har klinisk inriktning.

För att du ska trivas hos oss

Du har en positiv attityd och tycker om att samarbeta med andra. Din kommunikation är tydlig och du säkerställer att ditt budskap nått fram. Du trivs med att prestigelöst ta emot handledning och feedback. Du driver din egen utveckling framåt och tar på ett självständigt sätt ansvar för att nå uppsatta mål. Du arbetar strukturerat och tar de initiativ som krävs för att arbetet ska drivas framåt.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska botanisera på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta utbildningsansvarig Helén Isaksson, helen.isaksson@rjl.se 010-242 5520 eller klinikchef Rune Lindsten, rune.lindsten@rjl.se 010-242 5361

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl 010-242 4621

Meritförteckning gör du på en särskild blankett, blanketten samt grunder för meritvärdering finns att hämta på Ansökan om ST-tjänstgöring .

Där finns även att se vad som är meriterande vid ansökan.

Sista ansökningsdag är den 15 januari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-tandläkare, Avdelningen för pedodonti Tillbaka till lediga jobb