Servicepersonal

Närservice Värnamo

Vi söker

Är du en glad och positiv person som vill arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och är intresserad av att utvecklas? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som servicepersonal till vår verksamhet, Närservice i Värnamo. Här blir du en del av vårt OP-team! Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Det här får du arbeta med

Arbetet i OP-teamet innebär varierande arbetsuppgifter som daglig städ, slutstäd, maskinskurning och golvvård. Du arbetar i ett team som ansvarar för städning av vår nya fina operationsavdelning som är en av Sveriges modernaste. Vi städar också i operationssalar efter avslutade operationer vilket innebär en mycket hög nivå på kvalité. I tjänsten förekommer det även städ av övriga lokaler som finns vid Värnamo sjukhus, så som avdelningar och mottagningar. Du kommer att få arbeta både individuellt och i team.

Arbetstiderna är förlagda på tvåveckorsschema där du arbetar dagpass varannan vecka mellan 06:00-14:45 och varannan vecka kvällspass mellan mån-tor 11:15-20:00 och fredag mellan 06:15-15:00.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med arbetsuppgifterna så ser vi att du behöver ha en god förmåga att samarbeta med andra. Vi ser också att du är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet inom städ- och serviceyrket är meriterande. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket bra i både tal och skrift. B-körkort och datavana är ett krav. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta serviceledare Helena Åsberg, tfn 010-244 71 63. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-244 79 31. Sista ansökningsdag är 2017-12-18. Intervjuer kan komma att hållas löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sök jobbet som Servicepersonal Tillbaka till lediga jobb