Sjuksköterskor

Dialysenheten, medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du sjuksköterska? Är du intresserad av att arbeta med patienter med njursjukdomar? Gillar du teknik? Sprider du gärna arbetsglädje?

Då kan du vara vår nästa medarbetare på dialysenheten på Höglandssjukhuset i Eksjö, en av de trevligaste arbetsplatserna i regionen.

En medarbetare ska vara föräldraledig och en annan ska specialistutbilda sig, så vi kan erbjuda dig antingen tillsvidareanställning och tidsbegränsat vikariat beroende på ditt önskemål.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska och som har ett intresse av njursjukdomar. Vi erbjuder tillsvidareanställning eller tidsbegränsat vikariat, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats i moderna lokaler och med ett 30-tal arbetskamrater. Vi kommer att erbjuda dig en arbetsplatsnära introduktion inom dialyssjukvård. På dialysenheten arbetar du dag eller kväll, som senast till klockan 20.00. Mottagningen är stängd på söndagar.

Dialysen tillhör medicin- och geriatrikkliniken som är en ISO-certifierad klinik, där dina möjligheter att utvecklas i din sjuksköterskeroll är oändliga. En klinik med fantastiska och kompetenta medarbetare som tar emot dig med öppna armar.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska är att utföra och planera individanpassad dialysbehandling. Inom enheten arbetar vi i team med sjuksköterska, undersköterska, läkare och andra specialiteter. Ditt arbete består även av dokumentation i Cosmic och hantering av medicinteknisk utrustning. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård vilket innebär att information är en mycket viktig del i ditt arbete, liksom kontakt med närstående.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du behöver vara tekniskt intresserad, eftersom det ingår i din roll att hantera medicinteknisk utrustning. Du är trygg i din roll som sjuksköterska, tar ansvar för ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. För att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård är det viktigt att vi bemöter dem, anhöriga och varandra med respekt och i positiv anda. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta vårdenhetschef Camilla Nilsson, 010-243 43 05, camilla.a.nilsson@rjl.se.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Adriana Altonchi, 010-243 44 10. Sista ansökningsdag är 19 december 2017. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterskor Tillbaka till lediga jobb