Distriktssköterska/sjuksköterska

Mullsjö vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen till Mullsjö vårdcentral för att arbeta och utveckla vårdcentralen tillsammans med oss!

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska eller med erfarenhet av primärvård, för en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och med sysselsättningsgrad enligt önskemål.

Vi erbjuder dig

Som sjuksköterska hos oss arbetar du främst med telefonrådgivning och sköterskemottagning. Du är också bokningsansvarig mot läkare. Du har ett viktigt arbete med att triagera patienten till rätt vårdnivå samt med det logistiska flödet av patienten i vårdsystemet, så att patienten snarast möjligt har en klar oh tydlig bild av behandlingsstrategin. Vi tar tillvara din kompetens och du har möjlighet att utveckla specialistkompetens inom något område, t ex utveckla omhändertagande av våra kroniker - de mest sjuka i samhället.

Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer vid vår jourcentral som är gemensam för vårdcentralerna i Jönköpings-/Habos- och Mullsjös kommuner.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är stabil och självständig med ett gott omdöme som tar ansvar för arbetsuppgifterna på ett tydligt och strukturerat sätt. Eftersom vi arbetar i team runt patienten är det viktigt med samarbetsförmåga och lojalitet mot fattade beslut. Det kräver också ett bra bemötande - både mot patienter och arbetskamrater.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lise-Lotthe Hedström, tel 010-242 47 12. Representant för vårdförbundet är Eva Georgsson, mobil 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är 2017-12-27. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb