Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsstöd och Service

Vågar du anta nya utmaningar? Är du intresserad av att bryta mark och utveckla? Ser du möjligheter snarare än hinder? Är du handlingskraftig? Kan du engagera och inspirera? Då är detta jobbet för dig!

Vi erbjuder dig

stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av expansion, högt tempo och arbetsglädje.

Det här får du arbeta med

Du utvecklar våra verksamheter och deras processer och tjänster genom att leda projekt i nära samverkan med kund. Din arbetsplats är vid staben för verksamhetsstöd och service.

För att du ska trivas hos oss

har du högskoleutbildning kopplat till verksamhetsutveckling och förbättringsprojekt eller annan lämplig utbildning eller skaffat dig likvärdig kompetens genom erfarenhet. Du har erfarenhet av verksamhetsutveckling och förbättringsarbete och kan leda projekt, samordna uppdrag och fungera som förbättringsledare. Du är van att arbeta från analys till uppföljning och har erfarenhet av att arbeta med framtagning av processflöden och riskanalyser. Som person är du positiv, engagerad, självgående, strukturerad, kommunikativ och pedagogisk.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna Gunnel Svedeskog Karlsson, tfn 010 - 242 41 67 eller 0705-89 87 65. Du kan också kontakta för SACO Malin Svensson, tfn 010-24 35942 eller för Vision Tina Laine Tollström tfn 010 - 242 59 13.

Sista ansökningsdag är måndagen den 18 december. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Varmt välkommen med din ansökan via länken!

Sök jobbet som Verksamhetsutvecklare Tillbaka till lediga jobb