Fysioterapeut/sjukgymnast

Väster vårdcentral

Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill vara med och starta upp en ny mottagning på Väster vårdcentral? Är du därtill nytänkande och kreativ? Då kan det vara dig vi söker! På grund av nya sätt att arbeta så söker vi nu två nya fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Vi erbjuder dig

  • Tillsvidareanställning på heltid
  • Ett varierat och spännande arbete med många kontaktytor
  • En chans till nära samarbete med flera andra yrkesgrupper på vårdcentralen
  • Ett välfungerande team med god arbetsmiljö
  • Regelbundna utbildningar och individuell kompetensutvecklingsplan.

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med poliklinisk bedömning och behandling av patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med våra läkare. Målsättningen är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och rehabiliteringsinsatser. Idag har vi två fysioterapeuter/sjukgymnaster som inriktat sig mot OMT och akupunktur så har du ett eget intresseområde kommer det finnas möjlighet för dig att utvecklas i en egen spetskompetens.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i rollen som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att kommunicera med tydlighet och lyhördhet. Vi tror även att samarbete faller sig naturligt för dig och att du är konstruktiv i ditt teamarbete. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar ständigt med att effektivisera våra processer och ge en bättre patientupplevelse. Vi har en stor öppenhet för patientens delaktighet i vårdprocessen och som en del i detta ser vi samverkan med andra aktörer som en viktig del av vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

För frågor kring tjänsten kontakta verksamhetschef Anna Wingerup tfn 010 - 244 82 24. Facklig representant för SACO är Piotr Lupinski tfn 010 - 244 89 56. Sista ansökningsdag är den 28 februari.

Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb