Kock

Måltidsservice Värnamo

Vill du vara med och bidra till patienters tillfrisknande genom god och vällagad mat? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad inom hotell och restaurang eller med yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av restaurang och storhushåll samt kunskap om kostdataprogrammet Aivo eller liknande är det meriterande.

Vi erbjuder

På måltidsservice lagar vi mat från grunden och tillhandahåller mat till sjukhusets inneliggande patienter samt till vår egen restaurang, Matlusten. Du erbjuds ett varierande arbete med möjligheter till personlig utveckling. Som kock i vår verksamhet har du ett betydelsefullt arbete och bidrar till att patienternas hälsa. Vi arbetar aktivt för ett nära samarbete med vården. Tjänsten som erbjuds är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer du laga god mat efter de recept som finns samtidigt som du får möjlighet att komma med idéer om nya rätter eller nya arbetssätt. Du är en del av ett team som består av två kockar och två köksbiträden som jobbar i köket och lagar huvudrätterna. Som kock är du delaktig i inköpsprocesser och ansvarar för beställning av vissa råvaror. Du är involverad i vilka produkter som används och hur maträtterna utformas. Arbetsuppgifterna kan även innebära förberedelser och efterarbeten som förekommer i ett kök som exempelvis att duka brickor, diska och städa köket enligt gällande rutiner.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att rätt person trivs i att vara del av ett team och samarbetar bra med andra människor genom att vara tillmötesgående i sitt arbetssätt. Du tar ansvar för dina uppgifter och har ett positivt synsätt genom att arbeta med energi och stort engagemang. Vi ser även att du kan arbeta självgående, strukturera din arbetsdag och tycker om att ta egna initiativ för att driva verksamheten framåt. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Detta värderar vi högt

Vi värderar ett genuint intresse för mat och service med hållbarhet och goda måltider i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 20 december. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta kostchef Jennie Ferm, tfn 010-24 471 46. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-2447931.

Sök jobbet som Kock Tillbaka till lediga jobb