Sjuksköterska

Öron-, näs-, och halskliniken, Region Jönköpings Län

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta med öron-, näs- och halssjukvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och det ingår helg- och kvällstjänstgöring var fjärde helg. Tillträde enligt överenskommelse. Då vi är en länsklinik innebär tjänsten arbete på alla våra tre mottagningar i länet med basplacering i Jönköping. Resor görs inom arbetstiden, med klinikens bil/pool bil.

Vi erbjuder dig

Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi vill verka för ett gott arbetsklimat där vi ser allas delaktighet som viktig. Du blir en del av en arbetsgrupp med god gemenskap, där vi värdesätter varandras kunskaper.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på våra mottagningar får du arbeta med telefonrådgivning, kallelse till patienter, remisshantering och assistera läkare på mottagning. I vårt uppdrag ingår också att självständigt arbeta på öronklinikens akutmottagning kvällar och helger. Hos oss får du ett omväxlande arbete med såväl akut omhändertagande av patienter som med planerat mottagningsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du har god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för dina egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Hos oss blir du en del av ett team med god gemenskap!

Detta värderar vi högt

Erfarenhet från mottagningsarbete och journalsystemet Cosmic är meriterande. Meriterande är även tidigare erfarenhet från öronsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Karolina Adam, 010-242 51 32. Facklig representant för Vårdförbundet är Angelika Hansen, telefon 010-244 79 38.

Välkommen med din ansökan via länken nedan! Sista ansökningsdag är 31 januari 2018. Intervjuer kommer genomföras fortlöpande under rekryteringstiden.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb