Distriktssköterska

Hälsans vårdcentral 1, Vårdcentralerna Bra Liv

Vill du bli en av våra viktiga vårdsamordnare? Välkommen att arbeta, utvecklas och trivas hos oss på Hälsans vårdcentral 1.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad distriktssköterska eller med erfarenhet av primärvård, för en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska hos oss arbetar du främst med telefonrådgivning och sköterskemottagning. Du har ett viktigt arbete med att triagera patienten till rätt vårdnivå. Vi vill ta tillvara på din kompetens och du har möjlighet att utveckla specialistkompetens inom något område t.ex. omhändertagandet av våra mest sjuka patienter, tillsammans med övriga vårdsamordnare på vårdcentralen. Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer vid vår jourcentral som är gemensam för vårdcentralerna i Jönköpings-/Habos- och Mullsjös kommuner.

Du som söker

Vi tror att du är en engagerad person med en positiv attityd, som tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och serviceinriktat sätt. Eftersom vi arbetar i team runt patienten är det viktigt med god samarbetsförmåga och ett bra bemötande - både mot patienter och arbetskamrater.

Detta värderar vi högt

Hos oss arbetar alla förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel och vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta bitr verksamhetschef Karolina Dalemo, tel 010-242 54 12 . Representant för vårdförbundet är Camilla Johansson, tel 010-242 54 05.

Sista ansökningsdag är den 2018-01-28. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb