Undersköterska

Endoskopienheten Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du vara en del av vårt glada gäng i den spännande utvecklingen av den kirurgiska vården?

Vi söker

Vi söker undersköterskor till vår endoskopienhet. Arbetet är dagtid, tillsvidareanställning och tillträde enligt överenskommelse. Önskvärt är att du har erfarenhet av endoskopi, men det är inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och föränderligt arbete i akutsjukvård där du kan vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas själv. Du får introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Du får tillgäng till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym samt fri öppen sjukvård.

Det här får du arbeta med

Vår endoskopiska enhet är ett centra i regionen där vi utför undersökningar som gastroskopier, koloskopier, sigmoideoskopier och bronkoskopier. Vi gör också mer avancerade undersökningar som EUS, ERCP och SPYglass. Dina arbetsuppgifter blir att assistera vid dessa endoskopiska undersökningar. Du jobbar tätt mot patienten men också med teknisk utrustning i ett arbete som är både självständigt och i team.

För att du ska trivas hos oss

Du arbetar alltid med patienten i fokus med en hög känsla för bemötande och service. Du trivs att arbeta i en miljö med oftast snabba möten med patienten, där det plötsligt kan bli akut och med en förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du stabil och strukturerad och behåller lugnet i stressade situationer med god samarbetsförmåga. Du ska vara intresserad av teknik och nyfiken på utveckling och nyheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Birgitta Lindberg tfn: 010 - 243 53 06. Facklig företrädare är Birgitta Svensson tfn: 010 - 243 59 95.

Sista ansökningsdag är 2018-01-26. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb