Psykolog/ PTP-psykolog

Psykosvårdens öppenvårdsmottagning

Psykiatriska kliniken i Region Jönköpings län söker en legitimerad psykolog och en PTP-psykolog till psykosvårdens öppenvård i Jönköping. Vill du gå till arbetet och känna dig betydelsefull och arbeta med engagerade och framåtsträvande kollegor i tvärprofessionella team? Då är detta något för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad Psykolog gärna med några års erfarenhet och PTP-psykolog med intresse för psykosvård. Har du erfarenhet av psykiatri, habilitering eller annan behandlings- och/eller utredningsarbete är det meriterande. Tjänsten som legitimerad psykolog är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten som PTP är en visstidsanställning på 12 månader med möjligheter till en tillsvidareanställning.

Vi erbjuder dig

Vi är en av de mest framträdande verksamheterna inom psykosvård i Sverige. Vi strävar efter att bedriva vården enligt de senaste forskningsrönen och evidensbaserade metoder. Vi erbjuder stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete i en verksamhet som satsar långsiktigt. Arbetsplatsen genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Vi strävar aktivt efter att finna nya vägar och utforma god effektiv behandling och vård. Vi värdesätter kompetensutveckling och formell vidareutbildning och ser positivt på handledning för alla professioner. Som ny hos oss erbjuds du en strukturerad introduktion där du får lära känna organisationen, de olika processerna som bedrivs, och vad respektive profession har för funktion inom verksamheten. Du kommer att arbeta nära kollegor med lång erfarenhet av patientgruppen.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med utredning, bedömning och behandling. Vår målgrupp är patienter med psykossjukdomar. Det är inte ovanligt med sammsjuklighet och mottagningen kommer i kontakt med patienter med en spridd problematik, vilket gör arbetet hos oss varierat och intressant. Enheten har totalt tre psykologtjänster, med goda möjligheter till erfarenhetsutbyte. Du kommer att ingå i något av våra tvärprofessionella team bestående av sjuksköterskor, skötare och läkare, samt i ett resursteam med kuratorer, arbetsterapeuter och övriga psykologer. Som PTP-psykolog arbetar du under handledning av erfaren psykolog.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss har du ett professionellt förhållningssätt, är trygg i dig själv och har god självinsikt. Du har även god initiativförmåga, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är intresserad av att individanpassa utifrån komplex problematik och att arbeta långsiktigt med funktionshinder. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa Biträdande vårdenhetschef Charlott Lexbo tfn 010-24 25 660. Du kan också kontakta psykolog Eva-Lotta Nyander tfn 010-24 23 154. Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, tfn 0725-541033.

Sista ansökningsdag är 2018-01-28. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog/ PTP-psykolog Tillbaka till lediga jobb