HR-chef

Inom verksamhetsområde Psykiatri, rehabilitering och diagnostik

Vår HR-chef går i pension, därför söker vi nu en erfaren efterträdare. Självklart har du ett engagemang för hälso- och sjukvård precis som vi!

Vi söker

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR, gärna med erfarenhet av att vara chef i en större organisation med verksamhet-, budget- och personalansvar. Erfarenhet från arbete i offentlig verksamhet ses som meriterande. Då vår verksamhet finns i hela länet är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort ansvar och möjligheter att tänka nytt och utveckla arbetssätt inom HR. Vi finns i trivsamma lokaler på Ryhovsområdet i Jönköping.

Det här får du arbeta med

Som HR-chef arbetar du på sjukvårdsdirektörens uppdrag och ingår i verksamhetsområdets ledning.

Du är chef för tio HR-konsulter och tillsammans ansvarar ni för stöd till verksamhetsområdets ledning, chefer och medarbetare i alla förekommande frågor inom hela HR-området, såsom kompetensförsörjning, hälsa- och arbetsmiljö, lönebildning, avtal, arbetsrätt och förhandlingar.

Du representerar verksamhetsområdet i regionens HR-chefsgrupp och tillsammans med övriga HR-chefer ansvar ni för att chefer får ett proffsigt och likvärdigt HR-stöd i hela organisationen.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss behöver du vara en ledare som skapar förtroende, ger förutsättningar och skapar arbetsglädje för dina medarbetare. Ditt arbetssätt är delegerande och du ger dina medarbetare de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du stimulerar medarbetarnas engagemang och använder den kunskap som finns i ett ständigt förbättringsarbete.

Gott samarbete är viktigt för dig, både i din arbetsgrupp och med andra verksamheter. Du har god förmåga att se sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. Du har lätt för att fatta beslut och god förståelse för hur ett beslut i en verksamhet påverkar helheten. Du är en tydlig i ditt sätt att kommunicera, följer upp och säkerställer att budskap når fram.

Detta värderar vi högt

Region Jönköping läns hälso- och sjukvård är en av Sveriges bästa. Tack vare ett strategiskt arbete och goda medarbetare placeras regionen i jämförelser oftast bland de bästa landstingen och regionerna i landet. Målet är bästa möjliga vård och en jämlik hälsa. Vården ska vara personcentrerad och säker och ges utifrån samma förutsättningar i hela länet. Vi satsar på hälsa för livet. För att nå hit arbetar vi med ständiga förbättringar och fokus på kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Micael Edblom, tfn 010-242 23 32.

Kommunal, Carina Sjögren, tfn 010-242 15 87. Läkarföreningen, Thorun Frennvall, tfn 010-242 24 41. Lärarförbundet, Marianne Einarsson, tfn 010-244 79 22. SACO, Gerd Gansberg, tfn 010-242 69 62. Vision, Lillemor Örneling, tfn 010 242 15 84. Vårdförbundet, Maya Toubia, tfn 010-243 52 70.

Sista ansökningsdag är 2018-01-31. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som HR-chef Tillbaka till lediga jobb