Sommarjobb Sjuksköterska

Eksjö vårdcentral

Är du legitimerad sjuksköterska? Är du sugen på ett arbete där du får arbeta självständigt och nära patienten, men ändå i team tillsammans med andra professioner? Då ska du inte tveka att söka sommarjobb hos oss på Eksjö vårdcentral!

Vi söker

På grund av semestrar så söker vi dig som kan jobba mellan v.25-v.32 eller enligt överenskommelse. Vi är måna om att hitta lösningar som passar utifrån dina önskemål och vår verksamhet!

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
  • Välplanerad introduktion
  • Stimulerande arbetsuppgifter förlagda dagtid
  • Fantastiska kollegor i flera olika professioner

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta främst med att ge råd och stöd till våra patienter via vår telefonrådgivning.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom primärvård. Som person är du mån om att ha ett positivt bemötande och är flexibel genom att du har lätt att anpassa dig och ställa om inför nya omständigheter. Du trivs i en roll där du har omväxlande arbetsuppgifter och därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård.

Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att ringa vårdenhetschef Marie Sjöbrink, tfn 010-243 72 01. Facklig representant för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 20/2. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb