Undersköterska/Steriltekniker

Operations- och intensivvårdskliniken, Steriltekniska enheten, Värnamo

Välkommen till oss!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet. Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat, på heltid.

Steriltekniska enheten är en del av operations- och intensivvårdskliniken. Vi är ett team på åtta medarbetare och vårt uppdrag är att utföra kvalitetssäkrad instrumenthantering av invasiva instrument till interna och externa kunder.

Det här får du arbeta med

Som steriltekniker arbetar du med instrumenthantering så som renhets- och funktionskontroll, iordningställande av instrument, instrumentgaller och godkännande av de processer som ingår i verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du har god datavana och teknisk kunnighet är önskvärt. Har du erfarenhet av datasystem T-doc är det meriterande.

Som person är du noggrann, väl medveten om verksamhetens mål och kvalitetsstandard. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete för att utveckla verksamheten och patientsäkerheten, så vi förutsätter att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten kontakta Bodil Kjellander, telefon 010-244 50 05. Facklig företrädare för Kommunal är Irene Johansson telefon 010-244 73 61. Ansökningarna hanteras löpande.

Sista ansökningsdag är den 28/2. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska/Steriltekniker Tillbaka till lediga jobb